top of page
 
 
Audiovisuele studio
 
 
 
Eef de Graaf
 
 
regisseur and Producent 
 
 
kunstenmaker
 
 
Kijk om je heen en verwonder
 
 
 
 
 
 
 

 

Concept, camerawerk en montage

Concept, camerawerk en montage

Wij maken films. Documentaires, korte films en fictie daarnaast werken wij ook aan producties in opdracht. Dit doen wij voor zowel nationale als internationale opdrachtgevers. Kleine en grote opdrachten kunnen wij aan, dankzij ons brede netwerk. Wij werken in opdracht voor grote en kleine ondernemers, Landelijke en lokale overheden en in de non-profit sector. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Filmstill van de Grijns

Filmstill van de Grijns

De lokatie van de productie-studio en ons kantoor is in Zierikzee. 50 minuten van Rotterdam en vlak bij Antwerpen. Wij hebben alle ervaring die nodig is voor het produceren en creëren van grote en kleine film en video producties.

Laat uw organisatie of bedrijf zien!

Laat uw organisatie of bedrijf zien!

Beelden werken vaak sterker dan woorden!

Landschaps fotografie en reportage.

Landschaps fotografie en reportage.

Prachtige fotografie door geschoolde cameramensen. Voor alle vormen van fotografie en film is het van groot belang dat het beeld boeit en beklijft. Open Your Eyes Projects maakt bijzondere niet alledaagse beelden die men niet snel vergeet.

In het nieuws

In het nieuws

Krantenartikel van het PZC, 15 april 2015 over de nieuwe film, Silhouetten tegen het licht, geschreven door Ali Pankow.

Schoon en duurzaam

Schoon en duurzaam

Wij denken aan de toekomst en de toekomst van onze kinderen. Open your Eyes Projects zet zich vooral in voor een duurzame samenleving. Wij vinden het belangrijk dat men zich meer bewust wordt van een veranderende samenleving en wij zoeken nieuwe wegen om duurzame technieken en producten te ondersteunen en promoten.

Waarheen leidt de weg?

Waarheen leidt de weg?

Een centraal thema van het werk van Eef de Graaf.

bottom of page